АЗ Алкмаар подготвя нова офанзива за титулярния вратар на Лудогорец


АЗ Алкмаар подготвя нова офанзива за титулярния вратар на Лудогорец
Снимка: Getty Images

1112 0

Нидерландският гранд АЗ Алкмаар обмисля дали да не изпрати нова оферта за титулярния вратар на Лудогорец, пише журналистът Геерт Рендерс, цитиран от "Мач Телеграф".

Избор №1 на Анте Шимунджа под рамката на вратата е 32-годишният Серджио Падт, който акостира в Разград през лятото на 2021 година и до момента се е отчел с 47 мача във всички турнири, в които е допуснал 38 попадения, но е записал и цели 19 "сухи" мрежи.

В края на летния трансферен прозорец АЗ Алкмаар имаше интерес към Падт, но тогава "орлите" не пожелаха да преговарят, тъй като предстояха важните мачове от евротурнирите и нямаха време да намерят нов качествен вратар, който да го замести подобаващо.

Нидерландецът вече има опит в Ередивизи, където е играл за Аякс, Го Ахед Ийгълс и Грьонинген. Предполага се, че от АЗ Алкмаар, който в момента е на четвърто място в класирането и изостава на четири точки от лидера Фейенорд, могат да изпратят нова оферта за Серджио Падт през зимата. Цената му според "Transfermarkt" е 1.2 милиона евро!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Нидерландският гранд Фейенорд отмъква звезда на Лудогорец през зимата?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички