Любо Пенев категоричен - "страничните фактори" позволили на ЦСКА 1948 да вземе само точка срещу Лудогорец


Любо Пенев категоричен - "страничните фактори" позволили на ЦСКА 1948 да вземе само точка срещу Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

7057 0

Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев отново не спести критиките си към съдийството след равенството срещу шампиона Лудогорец в Разград. Двата тима не успяха да се победят на "Хювефарм Арена", завършвайки при резултат 1:1, а Пенев смята, че "страничните фактори" са позволили на отбора му да вземат само точка от мача.

"Доволен съм. Изиграхме добър, сериозен мач. Заслужено спечелихме точка. Пак казвам - спечелихме минимум една точка. Това ни позволиха и страничните фактори. Развихме атаките в много случаи и не успяхме да вкараме гол... Дали визирам съдиите? Малко ли е? Нищо неочаквано за мен, така че по-добре да не коментирам. Нищо неочаквано!", започна Любослав Пенев.

"Дали такива мачове ни помагат в израстването? Като подготовка, като противник, като едно съревнование между два силни отбора... разбира се, че помагат. Ще се радвам да има повече такива мачове. Нека двубоят да е между отборите, а не да го решава друг човек - трима или четирима, да го кажем. Пак казвам: двата отбора футболно да решат мача, а не със странични решения, които не са адекватни.

Какви са амбициите на ЦСКА 1948 за Купата? Да побеждаваме, вече отиваме на елиминации, тоест да преодоляваме противниците и да отиваме нагоре", добави още наставникът на "червените".

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа обаче бе на противоположното мнение... (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички