Може ли да си го позволи? Лудогорец пожела бразилец, струващ 6 млн. долара


Може ли да си го позволи? Лудогорец пожела бразилец, струващ 6 млн. долара
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2339 0

Родният хегемон Лудогорец очевидно иска да укрепи защитата си. За целта разградчани са си набелязали бразилеца Самир Каетано Де Соуза, предаде изданието „Бола ВИП Бразил“.

Според медията, представители на „орлите“ са наблюдавали наскоро изявите на 28-годишния бранител на мексиканския Тигрес. На този етап обаче няма конкретни разговори.

КАКВО СТОПИРА ЕВЕНТУАЛНАТА СДЕЛКА

Акцентира се, че основната причина да не са стартирали преговори е високата цена на бранителя. Посочва се, че той има освобождаваща клауза в размер на 6 млн. долара. Контрактът му с мексиканския клуб е до лятото на 2026 година.

Проблемът е, че шефовете на Тигрес нямат намерение да отстъпват от сумата. На всичкото отгоре Самир Де Соуза прибира и месечно възнаграждение в размер на почти 160 000 долара.

Защитникът е юноша на Флуминензе. Преди да заиграе в Мексико, кариерата му преминава през Уотфорд, като в Европа се е подвизавал още за италианските Удинезе и Верона.

Бразилската медия пише, че Лудогорец не е единственият клуб, който следи Самир. Той е в радара още на френския Лил и Фламенго от родината си. Той се подвизаваше за бразилския клуб в периода между 2012-2016 година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Кокала жегна Петев след боя на Лудогорец над Фенербахче и отсече: Лудогорец ще се класира за елиминациите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички