Защо Етър не игра срещу Лудогорец така, както срещу ЦСКА? Треньорът с ясен отговор


Защо Етър не игра срещу Лудогорец така, както срещу ЦСКА? Треньорът с ясен отговор
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6505 0

Наставникът на Етър Светослав Петров бе много разочарован след тежкото поражение с 0:4 от Лудогорец в среща от 17-ия кръг на Първа лига. Той не е доволен от отношението, което е видял от играчите.

"Отношението (бел. ред. какво се обърка в мача). Влязохме с прекалено голям респект. За пореден път - вече не знам какво трябва да тренираме и да правим, за да не получим гол в първите 10 минути, даже първите 5. Срещу отбор като Лудогорец, когато вкарат ранен гол, вече начинът, по който играят, става различен. А при нас - точно обратното.

Не искам да се оправдавам, но повече от половината отбор от мача с ЦСКА ни го нямаше, както и от мача със Славия. Жалко. Жалко е. Резултатът е ясен, но начинът, по който изглеждахме. Не мога да приема, че професионалисти изглеждат по този начин. Нито се сбихме, нито нищо, просто бяхме на терена, колкото да свърши мачът. Изключително много съм разочарован, най-вече от начина", заяви той след загубата.

"Цяла седмица тренирахме с 14 човека, имахме трима юноши в групата днес. На полувремето се наложиха две принудителни смени. И Ботев Враца ни вкара, но обърнахме. За обществеността и за хората, които си дават парите, обидно изглеждахме.

Първо, за мен класният футболист е постоянният футболист, който в едно първенство ще даде 70-75% едно ниво. Пак казвам, от мача с ЦСКА нямаме Кольо Станев, Пламен Димов, Жоро Ангелов, Моран, Шано влезе на една тренировка да играе. Това за отбор като нашия... половината отбор. Няма какво да се оправдавам, каквото и да говоря, ще е като оправдание. Ще си направя анализите заради начина, по който изглеждахме. Ще трябва да се вземат по-сериозни мерки, защото по този начин няма как да стане", допълни той и сподели очакванията си за Купата.

"За нас всички мачове са тежки, очаквам изключително тежък мач с Черноморец за Купата. За мен това е един от стойностните отбори във Втора лига. Ще видим утре с колко живи и здрави играчи разполагаме и ще го мислим. Който и да играе, ако излезем по този начин, ще е жалко". Георги Дерменджиев пък си пожела едно нещо преди тежката програма за Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички