"Ще завършим подобаващо": Феновете на ЦСКА готвят ужас за Лудогорец на "Армията"


"Ще завършим подобаващо": Феновете на ЦСКА готвят ужас за Лудогорец на "Армията"
Снимка: БГНЕС

16364 0

Само три кръга остават до зимната пауза в Първа лига. ЦСКА е лидер в класирането с 38 точки в актива си, но с крехка преднина пред Черно море и Лудогорец, които са с по 36 т.

Ако желаят да зимуват на върха, "армейците" трябва да дадат всичко от себе си. На пътя им обаче застават никак леки съперници като Етър, Славия и разградчани. Именно последният двубой най-вероятно ще е определящ за подреждането през зимата.

"Червените" са изправени пред сериозно изпитание. Те обаче няма да влязат в него сами. 12-тият играч ще бъде с възпитаниците на Нестор Ел Маестро по време на домакинството на "орлите" на стадион "Българска армия" в събота (09.12). Запалянковците на ЦСКА вече започнаха организацията си за дербито, обявявайки своята цел и обещавайки ужас на своя съперник.

Ето какво написаха от "Трибуна Сектор Г" в социалните мрежи:

Армейци,

Наближава краят на една изключително силна за нас година и смятаме да я завършим подобаващо! Нивото на трибуната ни расте постоянно, а доминацията ни по родните стадиони става все по-осезсема! Мачът срещу зеления израстък наближава, а плановете ни за него... повярвайте, са грандиозни!

За реализирането на всичките ни идеи е необходима сумата от 12 000 лв. до 01.12, като може да дарите по познатите ви вече начини, включително и чрез Revolut:

REVOLUT:

+359887626180

KBC BANK

ТИТУЛЯР: МОМЧИЛ ДИМИТРОВ

IBAN: BG89RZBB91551007356274

PAYPAL:

fcsektorg@gmail.com

Само ЦСКА!

Да ги смажем"!

Междувременно "червените" ще се възползват подобаващо от паузата за националните отбори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички