Георги Дерменджиев похвали Неделев и си пожела 1 нещо преди тежката програма за Лудогорец


Георги Дерменджиев похвали Неделев и си пожела 1 нещо преди тежката програма за Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov/Lap.bg

1485 0

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев бе много доволен от победата с 0:4 срещу Етър в 17-ия кръг на Първа лига. Той похвали Тодор Неделев, като заяви, че не е изненадан от показаното, тъй като го смята за изключителен играч.

"Момчетата бяха много мотивирани. Разговаряхме с тях и след този мач, който спечелихме срещу Фенербахче, че трябва да се играе равномерно. Те разбраха за какво става въпрос. Видяхте, че този резултат нас ни удовлетворява. Един ранен гол дава спокойствие, заиграхме още по-комбинативно, искаме да го правим това нещо.

Като се има предвид, че има и пауза, като се има предвид, че националите заминават за отборите си, може да има нотка на едно леко отпускане. Нямаше как да има подценяване, играчите влязоха максимално мотивирани и си свършиха работата".

"Винаги съм казвал, че Тошко е един изключително добър футболист, затова е в Лудогорец. Той може и да изведе даден играч, и фал да бие, и удар да нанесе. Тошко Неделев си е Тошко Неделев.

Чака ни изключително тежка програма. Искам първо да си пожелая всички национали да се върнат здрави и да нямат контузии. А като работа - които остават, ще наваксаме някои неща, които са предимно тактически", допълни още Дерменджиев. Неговият колега от Етър Светослав Петров пък обясни защо отборът му не е играл, както срещу ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички