Лудогорец се похвали със Сундберг и обяви: Платихме повече, отколкото се тиражира, за него


Лудогорец се похвали със Сундберг и обяви: Платихме повече, отколкото се тиражира, за него
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

3987 0

Почти едновременно с Левски, Лудогорец се похвали с първия си трансфер от българското първенство това лято. Става дума за защитника на Левски Ноа Сонко Сундберг. Шампионите благодариха на съперника в Първа лига за "професионалното отношение и поведение при преговорите и реализацията на трансфера.

От Разград обявяват, че шведът с гамбийски произход е преминал медицински изследвания и фитнес тестове. Той ще бъде представен официално преди началото на мача с Олимпия (Любляна) в предварителните кръгове на Шампионска лига.

От Лудогорец отказаха да обявят каква трансферна сума са платили за "синята" звезда, но уточниха, че тя надхвърля парите, посочени в медиите. За последно се появи информация, че Левски ще получи между 700 и 750 000 евро заедно с бонусите.

"Въпреки огромния интерес и множеството запитвания за финансовите параметри по сделката, ПФК Лудогорец не може да обяви трансферната сума за покупката на Сонко Сунберг поради точка за конфиденциалност в договора. Тя обаче надхвърля парите, тиражирани в средствата за масова информация", пишат разградчани на сайта си. А ето какви бяха първите думи на Сундберг като играч на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички