Петев не отрече за трансфер на Сундберг и обяви: Надявам се да сме си взели поука


Петев не отрече за трансфер на Сундберг и обяви: Надявам се да сме си взели поука
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3146 0

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев смята, че отборът му трябва да си взел поука от първия мач срещу Балкани, който бе загубен с 2:0. Относно двубоите с Олимпия (Любляна) той заяви, че всичко от неговите играчи, като и на практика не отрече информациите, че ще бъде привлечен защитникът на Левски Ноа Сундберг.

Очаква добра игра и положителен резултат

Той заяви, че условията (б.р горещото време) ще са еднакви и за двата отбора и се надява на добър резултат за Лудогорец. "Надявам се да сме си взели поука. Последните два мача показаха, че сме напипали верния ритъм. Вярвам във всички момчета, които ще вземат участие, че ще се представят на ниво. Истината беше, че играхме срамно. Трябва да си казваме истината и това да ни е обеца на ухото и да знаем, че когато не подхождаме концентрирано, че е много вероятно това нещо да се случи", сподели Петев.

"Изгледах доста мачове на Олимпия. Сега имат месец и половина нов треньор. Всеки човек е различен. Казах в началото, че това е доста добър отбор. Имат много добри играчи, но важно е ние по какъв начин ще им позволим да разгърнат своя потенциал. Всичко си зависи от нас. Когато изживеем тежки моменти, трябва да си вземем поука. Това вече е преживяно. Изиграхме два добри мача, с енергия и смятам, че момчетата ще се представят на ниво", допълни той и отговори на въпрос за Сундберг.

Трансферът на Сунберг?

"Когато стане всичко факт с Ноа Сонко Сундберг, вие първо ще разберете. Важен е мачът утре. Всеки може да говори каквото си иска и има пълното право. Знаете как се случват при нас нещата – когато има нещо конкретно, ще се знае. Квадво Дуа е готов да играе с Олимпия. Напълно е възможно да има изходящи трансфери". Сонко вече се сбогува със съотборниците си в Левски и се очаква скоро да бъде обявена раздялата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички