"Познавам Лудогорец, надявам се...": Сундберг с първи думи след раздялата с Левски


"Познавам Лудогорец, надявам се...": Сундберг с първи думи след раздялата с Левски
Снимка: Levski.bg

5903 0

Голямата новина сред трансферите в българския футбол бе обявени. Родният шампион и хегемон за последните над 10 години Лудогорец осъществи силен трансфер, взимайки ключов футболист на претендент за челните места - Левски.

Разбира се, става въпрос за привличането на централния защитник Ноа Сонко Сундберг. И двата клуба не посочиха финансовите параметри на сделката, но поясниха, че става въпрос за сума, която е значитлено по-висока от тази, която се спрягаше предварително.

Високият 187 сантиметра бранител, носител на Купата на България с Левски (през 2022 година), вече се отличи и с първи думи като футболист на 12-кратния шампион на страната.

Първите думи на Сундберг като играч на Лудогорец

Ноа Сонко Сундберг призна, че познава Лудогорец и е наясно с възможностите на клуба. Освен това той изрази надежди пред "орлите" да предстои силен сезон не само на домашната сцена в България, но и в евротурнирите.

"Познавам Лудогорец и съм наясно с възможностите на отбора. Надявам се сезонът да бъде силен и тимът да се представи силно и в България, и в евротурнирите, както през последните години" - коментира Сундберг. Вижте повече за това как Лудогорец представи сделката с Левски за Сундберг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички