Лудогорец – Хебър Пазарджик по ТВ: Къде да гледаме поредния дебют на Дерменджиев в Първа лига начело на „орлите“?


Лудогорец – Хебър Пазарджик по ТВ: Къде да гледаме поредния дебют на Дерменджиев в Първа лига начело на „орлите“?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4012 0

Цяла България се тресе и вълнува от провеждащите се местни избори. Футболните запалянковци у нас обаче все пак ще имат възможност да се насладят и на футболен мач днес. Родният хегемон Лудогорец ще приеме Хебър Пазарджик в последната среща от 15-ия кръг в Първа лига.

Мачът на „Хювефарма Арена“ в Разград ще е своеобразен трети официален дебют на Георги Дерменджиев начело на шампионите на ниво първенство. 68-годишният специалист вече направи поредния си дебют, но в Европа – в четвъртък разградчани загубиха с 1:3 при визитата си на Фенербахче в Група „H“ на Лигата на конференциите.

В момента Лудогорец е на 5-ото място с актив от 24 точки. В последния кръг „орлите“ не успяха да пречупят Арда, завършвайки 0:0 в Кърджали, с което чашата преля и се стигна до раздялата с Ивайло Петев.

Хебър Пз се намира в златната среда. Възпитаниците на Любослав Пенев са 9-и с 19 пункта, а в предишния кръг сразиха драматично Славия с 1:0.

Съперничеството на двата тима на ниво елитен футбол няма солидна история. Лудогорец спечели и двете си срещи с Хебър през миналия сезон.

КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ ЛУДОГОРЕЦ СРЕЩУ ХЕБЪР ПЗ?

Хебър няма загуба в последните си 4 срещи от шампионата и ще е любопитно дали Любо Пенев ще може да вгорчи завръщането на Георги Дерменджиев на стадиона в Разград. Срещата ще започне в 18:15 часа, като ще бъде излъчена пряко по "Диема спорт 1". Освен това ще можете да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички