Лудогорец "изкушава по всякакъв начин" вратар от Първа лига, Падт или Слуга си тръгва?


Лудогорец "изкушава по всякакъв начин" вратар от Първа лига, Падт или Слуга си тръгва?
Снимка: Ivan Ivanov/Lap.bg

1284 0

Лудогорец ни най-малко не се е отказал от вратаря на Ботев Пловдив Хидайет Ханкич, това съобщават медиите в Босна и Херцеговина. Стражът е роден в Австрия, но е с босненско потекло. Ханкич пристигна в Ботев в началото на 2022 година. През този сезон той има 9 шампионатни мача за тима, а носи и капитанската лента.

Раздялата с Петев не влияе на плановете

"Лудогорец не се е отказал да привлече Ханкич, въпреки че се раздели с треньора Ивайло Петев. Напротив - интересът към него продължава да е изключително сериозен. Българският шампион изкушава Хидайет по всякакъв начин. Той е под номер 1 в списъка на клуба за играч под рамката. И може да се каже, че негов трансфер в Лудогорец е сигурен залог”, пише sportsport.ba.

"Интересното е, че Ивайло Петев за втори път се разминава с Ханкич. Когато беше селекционер на Босна и Херцеговина, той планираше да изпрати повиквателна на вратаря, но преди да го стори, бе освободен”, допълва изданието, цитирано от "Тема спорт".

В момента Лудогорец разполага на вратата със Серджио Падт и Симон Слуга, но се очаква първият да бъде трансфериран през зимата. Лудогорец загуби в последния си мач в Лигата на конеференциите от Фенербахче, но Георги Дерменджиев показа самочувствие след срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички