ВИДЕО: 47-годишен се виждаше герой, но непознаване на новите правила отне ореола му в невиждана драма


ВИДЕО: 47-годишен се виждаше герой, но непознаване на новите правила отне ореола му в невиждана драма
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

25008 0

Хебър Пазарджик спечели инфарктно с 1:0 срещу гостуващия Славия. Хората на Любослав Пенев стигнаха до успеха след истинска драма, която е достойна за сценарий на филм от Холивуд.

В 3-ата минута на първоначално добавеното време от съдията Станислав Тодоров се стигна до дузпа в полза на пазарджиклии. Реферът я отсъди заради игра с ръка на Емил Мартинов при опит за удар на Стефан Цонков.

Тодоров изобщо не се поколеба и посочи бялата точка. Точно в този момент треньорът на „белите“ Иван Колев предприе много любопитен ход. Специалистът смени вратаря си Николай Кръстев с 47-годишния Георги Петков, който се слави като дузпаджия.

Този ход бе на път да се превърне в страхотен и успешен за тях, защото Петков изби удара на Георги Вълчев в корнер. Драмата настъпи обаче след намесата на ВАР. Оказа се, че ветеранът под рамката е стъпил пред голлинията и с двата си крака при изпълнението от бялата точка на бившия играч на Славия.

Нищо чудно Петков да не познава новите правила при изпълнение на дузпи, а другият вариант е да се е опитал да шмекерува. Така се стигна до пребиване на удара от бялата точка. Този път Вълчев не сгреши, пращайки топката в десния долен ъгъл на Петков.

По този начин 47-годишният вратар не успя да се превърне в черна котка за родния си клуб от Пазарджик.

">ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ЦЯЛАТА ДРАМА В КРАЯ НА МАЧА 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички