Бивш играч на Левски и Лудогорец изненада: Любопитен избор за топ 3 фаворити за титлата в Първа лига


Бивш играч на Левски и Лудогорец изненада: Любопитен избор за топ 3 фаворити за титлата в Първа лига
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: LAP.bg

8930 0

Локомотив Пловдив сдаде лидерската позиция в българската Първа лига, след като в последните си пет мача от шампионата не съумя да запише нито една победа. "Смърфовете" бяха изместени от Черно море, а ЦСКА, Левски и Лудогорец също имат отлични перспективи да ги изпреварят, ако не се дънят в отменените си срещи.

На фона на това разместване бившият футболист на "орлите", а и на Левски - Станислав Генчев, който бе и наставник на разградчани, направи любопитна прогноза пред SportLive.bg за фаворитите за титлата. Разбира се, сред тях е хегемонът Лудогорец.

На въпрос дали "армейците" ще са основният конкурент на "орлите" и през този сезон, той отвърна, че се очертава именно това. Освен това сподели лично мнение, че и Черно море има сили, въпреки че не е бил слаган сред фаворитите. Той обаче не сложи там Левски.

Фаворити за титлата: Лудогорец, ЦСКА и... Черно море?

"Така се очертава (бел. ред. ЦСКА да е основният конкурент на Лудогорец). Лично аз мисля, че и Черно море имат сили, въпреки че много хора не ги слагат в сметките да се борят за шампионската титла" - призна той в интервюто за нашата медия.

"Аз мисля, че пак ще станат шампиони, защото имат най-добрите футболисти. Винаги в периода, в който отборът играе в Европа и в групите на някой от европейските клубни турнири, както и в края на сезона, има такива колебания в последните години. Напролет обаче нещата си идват на мястото, когато вече основната цел е първенството.

Миналата година им беше трудно. Сега забелязвам, че ЦСКА направиха доста по-солиден и добър отбор от миналия сезон. Смятам, че през тази година ще им бъде доста по-трудно, но в крайна сметка пак ще спечелят титлата" - каза още той по темата.

Вижте и цялото интервю на Станислав Генчев, в което говори за Лудогорец, Георги Дерменджиев и мачовете в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички