Кратък и ясен: Наставникът на Пирин каза как е възможно да вкараш 5 на Лудогорец


Кратък и ясен: Наставникът на Пирин каза как е възможно да вкараш 5 на Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

5851 0

Временният наставник на Пирин (Благоевград) Радослав Митревски остана много доволен от изненадващия успех с 5:3 за неговия тим над Лудогорец. Той призна, че "орлетата" са спечелили с много вяра и труд, но и отбеляза големите качества на играчите му, които до момента не са ги показвали.

"С много вяра и много труд спечелихме, както и благодарение на играчите, които имаме, те разполагат с много качества и го показаха, въпреки че до момента не го правеха. Съвършеното ни в мача бе организираната игра, ранното заставане на всички хора. Задържахме топката по-търпеливо и трайно, което не се получи в миналия мач.

Ръководството на Пирин решава дали да получа постоянно работата. Сигурен съм в играчите и в нашето оцеляване. Казах им, че това не ни е мястото и че мачът днес и в следващия, трябва да се преместим и повече никога да не сме там. Мечтите са безплатни, аз винаги си мечтая (бел. ред. дали е вярвал, че ще вкарат 5). Надявам се на добра подоготовка и да продължим в същия дух" - сподели Митревски.

A какво сподели Станислав Генчев след историческия срам за Лудогорец у дома?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички