Необяснимият автогол, поставил Лудогорец на колене за 1 полувреме срещу новак (ВИДЕО)


Необяснимият автогол, поставил Лудогорец на колене за 1 полувреме срещу новак (ВИДЕО)
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

3391 0

Хегемонът на българския футбол за последните години Лудогорец посрещна у дома предпоследния в класирането на Първа лига в последен мач от 19-ия кърг. Изглеждаше сякаш няма какво да се обърка в Разград, но "орлетата" направиха на пух и прах първоначалните прогнози.

Домакините отново не бяха чак толкова убедителни, но този път това ги постави в кошмарна ситуация, тъй като "орлетата" се възползваха от малкото си шансове. Първо в 15-ата минута Христофор Хубчев засече с глава центриране от ъглов удар и откри резултата.

Малко преди края на полувремето пък се стигна до изключитлено куриозна ситуация. В 38-ата минута Станоев свали топката към Брахими. Той обаче се размина с нея в наказателното поле и изглеждаше сякаш Пирин ще пропилее тази страхотна възможност.

В следващия момент обаче Оливие Вердон не се размина с нея, а дори напротив - засече я по необясним начин и я прати право в своята врата - без никакви шансове за намеса на Кристиан Кахлина. Можете да видите изпълнението във видеото по-долу.

А как на стадиона в Разград се появи марковата радост на Кристиано Роналдо (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички