Дяков след разгрома над Лудогорец: При 4:0 си казах: "Уау, какво става?!"


Дяков след разгрома над Лудогорец: При 4:0 си казах: "Уау, какво става?!"
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3380 0

Ветеранът Светослав Дяков коментира успеха на своя Пирин (Благоевград) срещу бившия си клуб Лудогорец с 3:5 в Разград в мач от Първа лига. Дяков, който дълги години бе капитан на разградския тим, заяви, че никой в отбора на Пирин не си е мислил, че могат да вкарат 5 гола в Разград.

"Първо да кажа, че в Пирин има много добри футболисти, наистина. Тръгнахме слабо с оглед на класата ни, можем да се надиграваме с всеки отбор. Играхме с много силен съперник, знаехме, че ще играем на контраатака. Уважение за Лудогорец, който през всички години играе на много високо ниво", започна Дяков.

"Опитът помага, безспорно. Във всяка една сфера е така. Минавали сме през много по-тежки периоди някои играчи. Не ни притесняваше. Знаем, че имаме класа. Сигурен съм, че през втория полусезон ще изглеждаме по-добре.

"Абсурдно е да сме вярвали, че ще вкараме 5 гола в Разград, не мисля, че е имало друг отбор да го е правил. Не трябва да омаловажаваме труда, който се полага в Лудогорец, това е най-добрият отбор в България. При 4:0 си казах: "Уау, кво става!". Радвам се, че взехме ценните точки, въобще не отговаря точковият актив на класата, която имаме в нашата съблекалня", завърши Дяков.

А какви бяха думите на наставника на Лудогорец Станислав Генчев след големия резил, четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички