Какво заяви Станислав Генчев след историческия срам за Лудогорец и 5-те гола от Пирин?


Какво заяви Станислав Генчев след историческия срам за Лудогорец и 5-те гола от Пирин?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

6120 0

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев говори след кошмарната загуба с 3:5 от Пирин (Благоевград) в Разград. Както е известно, никой отбор не е вкарвал толкова в дома на "орлите", откакто те са в елита - нито в Първа лига, нито в Европа.

"Да получим 5 гола на собствен терен... играта в защита ни беше под всякаква критика. 5 гола е твърде много, а противникът създаде още. Прекалено малко създадохме пред противниковата врата. Опитахме да обърнем мача, подходихме по-добре през второто полувреме. Допуснахме много лесно ситуации пред нашата врата.

Марин се връща след травма, само 3 тренировки имаше, ясно беше, че няма да може да изкара цял мач, защото е рисковано. Всеки футболист, който отсъства, ни липсва. Синхронът малко се наруши, но не само това е причината за загубата.

Изключително трудно е сега да анализираме,че сме допуснали 5 гола, защото е прекалено много. Ще анализираме, няма как да е само една причината. Имаме двама много добри вратари, там нямам притеснения, който и да е под рамката на вратата, нямаме притеснения, че ще се справи.

Неприятно е, че загубихме, не очаквахме да загубим този мач. Битката за титлата ще продължи допоследно, не трябва да се отпускаме. Винаги е приятно, когато побеждаваш прекия конкурент, важно е как ще реагираме, за да завършим сезона с гордо вдигнати глави" - заяви Генчев.

Вижте и всичко по-интересно около мача и как се разви историческият сблъсък Лудогорец - Пирин в Първа лига (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички