Ключови футболисти на Лудогорец ще са на линия за началото на новия сезон


Ключови футболисти на Лудогорец ще са на линия за началото на новия сезон
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5635 0

Двама от високо ценените в Лудогорец футболисти - Рик Джонатан и Диниш Алмейда, се възстановяват от контузиите си по план и има голяма вероятност да са готови, ако не за старта на новата кампания у нас, то малко след него, информира "dsport".

Рик Джонатан се представи чудесно през есента на 2022 година, но скъса връзки по време на подготовката за пролетния дял. Същата травма сполетя и Диниш Алмейда, с който "зелените" подписаха, за да стабилизират отбраната, но отново по време на зимния лагер той се контузи и отпадна от плановете на шампионите до края на сезона.

В момента възстановяването както на бразилеца, така и на португалеца върви по план и се очаква те да бъдат ценни "козове" за Ивайло Петев през предстоящата кампания в Първа лига

Възстановяването на капитана на шампионите - Антон Недялков, обаче се очаква да продължи по-дълго, а Дени Групер също продължава получената травма по-рано през кампанията. 

"Орлите" са напът да стартират ударно в летния трансферен прозорец. Лудогорец има сериозен интерес към Ивайло Чочев от ЦСКА 1948 и ще се опита да го привлече след два неуспешни опита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички