Лудогорец не се отказва: Ще пробва за трети път да изкуши Ивайло Чочев


Лудогорец не се отказва: Ще пробва за трети път да изкуши Ивайло Чочев
Снимка: Ludogorets.com

2660 0

Шампионът на България - Лудогорец, ще се пробва за пореден път да привлече голмайстора на Първа лига - Ивайло Чочев, след като предните два пъти не успя да се разбере с неговия ЦСКА 1948 за преминаването му на "Хювефарма Арена", твърди "Тема Спорт".

Разградчани имаха интерес към родния национал в началото на 2022 година, а след това и малко по-късно по време на летния трансферен прозорец тогава. И на двата пъти обаче не съумяха да го привлекат, като според гореспоменатото издание предстои трета "атака" за правата на 30-годишния офанзивен полузащитник.

Ивайло Чочев впечатли с изявите си през сезон 2022/23, превръщайки се в голмайстор на родния шампионат. Той вкара общо 24 попадения във всички състезания, извеждайки ЦСКА 1948 до бронзовите медали в Първа лига и среброто в турнира за Купата на България, където "червените" бяха победени от Лудогорец.

Интересът към българина е наистина завишен. Благодарение на своите представяния той получи и повиквателна за националния отбор от селекционера на тима Младен Кръстаич. Наскоро пък се появи информация, че Ивайло Чочев се е превърнал в обект на интерес и на гръцкия гранд Панатинайкос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички