Жозе Моуриньо сравни Лудогорец с Байерн Мюнхен и ПСЖ и обеща пълна мощ от Тотнъм срещу "орлите"


Жозе Моуриньо сравни Лудогорец с Байерн Мюнхен и ПСЖ и обеща пълна мощ от Тотнъм срещу "орлите"
Снимка: Getty Images/Guliver

1584 0

Лудогорец приема у дома английския гранд Тотнъм в сблъсък между двата тима от груповата фаза на Лига Европа. Прочутият мениджър на "шпорите" Жозе Моуриньо говори на онлайн пресконференция преди мача между тях, който ще се състои в четвъртък (5 ноември) от 19:55 часа.

Специалния похвали сериозно българския шампион, като дори го сравни с два от грандовете на европейския футбол - ПСЖ и Байерн Мюнхен. Освен това, той обеща, че "шпорите" няма да пазят футболисти в мача и излизат съсредоточено за победата.

"Очаквам труден мач. Девет поредни титли не се печелят от всички. Могат да го направят може би само Байерн и ПСЖ. Мачовете срещу Лудогорец са важни за нас. Те имат добри играчи в нападение и доста солиден опит в защита" - започна Моуриньо.

"Ще се опитаме да спечелим мача, разбира се. Не мисля, че загубата в Антверп беше заради играчите, а заради поведението, начина, по който подходихме към играта. Както казах, аз съм виновен, защото момчетата не играха на добро ниво. В квалификациите подходихме сериозно и ги спечелихме, но може би този път не усетихме напрежението от директните елиминации.

Утре също не е директна елиминация, но заради загубата мачът става по-важен. Важно е да спечелим или да вземем поне точка. Дано играчите разберат, че мачът утре трябва да е различен от този в Антверп, а аз трябва да ги мотивирам по-различен начин" - допълни още той.

А на своята пресконференция треньорът на Лудогорец Станислав Генчев заяви, че ще се надиграва с Моуриньо и Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички