Генчев: Ще се надигравам с Моуриньо, искаме трите точки срещу Тотнъм


Генчев: Ще се надигравам с Моуриньо, искаме трите точки срещу Тотнъм
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1151 0

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев заяви, че е доволен от факта, че ще се изправи срещу един от най-добрите в тяхната професия - Жозе Моуриньо. Утре вечер "шпорите" гостуват в Разград в мач от Лига Европа и младият наставник призна, че има някои интересни детайли, които е замислил, и с които се надява да изненада португалеца.

"Всички се надяваме да видим познатото лице на Лудогорец именно срещу Тотнъм. Винаги сме играли като равен с равен с големите отбори. Искаме да направим силен мач с такъв поротивник като Тотнъм. Всеки един футболист мечтае да играе мачове срещу най-силните. Мотивацията във всички е много голяма. Ще опитаме да играем по нашия начин – бързо, атрактивно и красиво, за да сме доволни след мача", заяви Генчев на своята пресконференция.

"Приятно ми е, че ще имам шанс да водя Лудогорец срещу Тотнъм и един от най-добрите треньори в света. В случая обаче не се изправяме аз срещу Моуриньо, а Лудогорец срещу Тотнъм, но да, ще бъде безценен опит да се надигравам с него. Англичаните имат малка разлика в подхода за мачовете в Европа и този за вътрешното първенство. Изгледахме всички мачове в Европа и последните 6 мача в първенството. Те правят промени във всеки мач, но това не се отразява на начина им на игра", допълни той.

"Ние винаги играем за победа. Без значение как сме завършили в първите мачове, срещу Тотнъм искаме трите точки. Дори да бяхме победили първите два мача, подходът щеше да е същият. Всеки иска да се докаже срещу тези хора. Тотнъм също има своите слаби страни. Миналата седмица загубиха от Роял Антверп. Ние също се надяваме на три точки", каза още треньорът на разградчани.

Генчев обясни, че Кирил Десподов и Клаудиу Кешеру са почти възстановени от контузиите си, но ще реши дали да излязат на терена в последния момент. Същото важи и за Жосуе Са. Очаква се Генчев да направи поне 4 промени за мача с англичаните (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички