"Sportskeeda": Тотнъм ще тресне Лудогорец с 4:0 в Разград


"Sportskeeda": Тотнъм ще тресне Лудогорец с 4:0 в Разград
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1201 0

Мрачна за Лудогорец прогноза направи сайтът sportskeeda.com. Той написа, че българският шампион ще загуби тежко домакинството си на Тотнъм в Лига Европа четвъртък вечер. Конкретната прогноза е "орлите" да паднат с 0:4.

"Въпреки мача срещу Роял Антверп, този срещу Лудогорец трябва да е обикновено упражнение за "шпорите". Лудогорец просто не е близо до Тотнъм, когато става въпрос за чисто качество. А с Гарет Бейл, който си връща формата, и с играчи като Ло Селсо, Винисус и Лукас, които искат да впечатлят, очаквайте Тотнъм да спечели огромна победа в България", пише изданието.

"Sportskeeda" отбелязва още, че нивото на първенството, в което Лудогорец се състезава, очевидно не е близко до това, в което участва английският тим, но посочва също, че в България "орлите" са със силен старт на сезона и са лидери в класирането. Отбелязва се също, че Лудогорец е паднал от ЛАСК (Линц), срещу който "шпорите" не са имали проблеми. А кой играч на "орлите" вярва, че може да се разпише срещу Тотнъм вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички