Генчев прави поне 4 промени в Лудогорец за мача с Тотнъм


Генчев прави поне 4 промени в Лудогорец за мача с Тотнъм
Снимка: Guliver/GettyImages

2029 0

Поне 4 рокади ще направи Станислав Генчев по състава за домакинството на Тотнъм в сравнение с този, на който заложи при успеха с 1:0 над Левски през уикенда. В отбрана за Лудогорец ще се завърнат десният бек Сисиньо, както и централният защитник Оливие Вердон.

Последният се появи на терена и срещу сините, защото трябваше да замени контузения Са. В средата на терена пък ще започне Стефан Баджи, който бе резерва срещу столичани, и така и не се появи в игра, пише "Тема спорт". Както е известно, капитанът Светослав Дяков, който започна срещу Левски, не е картотекиран за Лига Европа. В 11-орката ще бъде и Доминик Янков.

"Когато се играе през три дни, е трудно да се изкара с един състав, имаме доста равностойни играчи, затова предприемаме и ротации. Имаше нужда някои играчи да починат и затова не играха срещу Левски. Срещу Тотнъм реално няма какво да губим. Трябва да излезем и да играем като равен с равен. Идеята е да спечелим точки", заяви Генчев. Ако разградчани останат с празни ръце от двубоя, то ще кажат "чао" на амбициите си да достигнат елиминационната фаза на ЛЕ.  А Жозе Моуриньо е категоричен и вече е наясно дали Гарет Бейл ще стартира срещу Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички