Преди Тотнъм: Мрачна прогноза за Кешеру и Десподов


Преди Тотнъм: Мрачна прогноза за Кешеру и Десподов
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1331 0

В четвъртък, 5 ноември, Лудогорец посреща Тотнъм в двубой от третия кръг на група 1 от Лига Европа. Мачът в Разград е от 19:55 часа и най-голямата въпросителна е дали временният треньор на разградчани Станислав Генчев ще може да използва крилото Кирил Десподов и нападателя Клаудиу Кешерю за сблъсъка срещу тима на Жозе Мауриньо.

Двамата лекуват мускулни разтежения, които ги извадиха от групата за визитите на ЛАСК Линц (3:4) и Левски (1:0). А прогнозите да попаднат в стартовата единайсеторка срещу Тотнъм не са обнадеждаващи. Все пак съществува вариант Десподов и Кешерю да намерят място на пейката, но не и да бъдат титуляри. Това означава, че срещу лондончани орлите отново трябва да разчитат на фалшива деветка, защото испанският таран Ихинио Марин е със чупен глезен и ще бъде готов за игра чак след около 5 месеца, пише "Тема спорт".

Срещу ЛАСК на върха на атаката игра Елвис Ману и той се справи отлично със задачата си. Нидерландецът, който може да бъде използван по целия фронт на нападението, се отчете с хеттрик. В групата отново ще попадне младокът Димитър Митков. Голмайсторът на дублиращия тим започна като титуляр срещу Левски и остави добри впечатления с представянето си. Той дори бе близо до гол след удар с глава. Проблемите с Десподов и Кешерю не са единствените за Станислав Генчев преди двубоя с Тотнъм. В самото начало на второто полувреме контузия получи централният защитник Жосуе Са, който бе заменен от Оливие Вердон. Дошлият от Андерлехт Са най-вероятно също няма да е на линия за двубоя в четвъртък. 

А Жозе Моуриньо е категоричен и вече е наясно дали Гарет Бейл ще стартира срещу Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички