Гледай НА ЖИВО Лудогорец - ЦСКА, ето как


Гледай НА ЖИВО Лудогорец - ЦСКА, ето как
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

7913 0

Лудогорец посреща у дома ЦСКА в битка за първото място в българската Първа лига. "Орлите" имат с 3 точки повече от днешния си съперник, но при поражение ще се окажат изоставащи поради по-лошите си показатели в директните сблъсъци.

Футболистите на Валдас Дамбраускас разочароваха привържениците си в последния кръг при загубата от Локомотив (Пловдив) и сега нямат право на втора поредна грешка, която ще им отнеме и лидерската позиция. В същото време, ЦСКА е на върха на вълната и се намира в чудесна серия от 8 поредни победи в шампионата.

"Орлите" трябва да са нащрек и за наставника на "армейците" Бруно Акрапович, който е единственият треньор, успял да ги победи два пъти в Разград. Сега той ще има за съперник новия гений в Първа лига Валдас Дамбраускас, който също впечатлява със своите тактически замисли, което предполага голяма надлъгване между двата тима.

ЦСКА има само една победа в Първа лига като гост на Лудогорец и тя дойде през 2017 година с драматичното 2:1. Последните 6 дербита между тези два отбора неизменно са завършвали при равен резултат. По-мащабно погледнато, когато се касае до мачовете от първенството, то разградчани имат сериозно превъзходство пред опонента си.

Срещата между Лудогорец и ЦСКА ще започне в 15:00 часа, като ще бъде излъчена пряко по Диема спорт и ще можете да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички