Специални полицейски мерки преди в Разград преди Лудогорец - ЦСКА


Специални полицейски мерки преди в Разград преди Лудогорец - ЦСКА
Снимка: МВР

423 0

Областната дирекция на МВР-Разград обяви в специално съобщение на сайта си, че преди, по време и след срещата между Лудогорец и ЦСКА ще важат специални полицейски мерки. Ето и целия текст на съобщението:

"Във връзка с футболната среща между ПФК “Лудогорец” и ПФК “ЦСКА”, която ще се проведе на 27 февруари 2021 г. от 15.00 часа на стадион “Хювефарма арена”, ОДМВР-Разград съобщава, че предприема мерки за опазване на обществения ред по време на спортната проява.

За да се гарантира спазването на разпоредените от здравния министър ограничения, свързани с извънредната противоепидемична обстановка в страната и да не се допускат нарушения на Закона за спортното хулиганство /ЗООРПСМ/ , от 13.00 часа в съботния ден няма да се допуска придвижване на посетители в спортната зона. По улиците “Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен булевард ще бъдат изградени КПП-та, които ще лимитират и ограничат движението по тях.

Временната забрана за движение на МПС няма да важи за живущите в района на спортната зона. ОДМВР-Разград призовава гражданите да се съобразяват с въведените мерки и да изпълняват указанията на полицейските служители".

ТУК прочетете и какво сподели последното ново попълнение на ЦСКА Мено Кох!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама