Защо Бруно Акрапович е точният треньор за ЦСКА за победа над Лудогорец?


Защо Бруно Акрапович е точният треньор за ЦСКА за победа над Лудогорец?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

983 0

ЦСКА ще гостува на Лудогорец в опит да изпревари "орлите" и да оглави поне временно класирането в родната Първа лига. "Армейците" обаче по традиция играят много трудно срещу шампиона и доминант в последните години у нас.

Откакто Бруно Акрапович застана начело на "червените" се промениха няколко неща в отбора, а всички там се надяват да се променят и шампионатните резултати що се касае до мачовете срещу Лудогорец.

Всъщност, босненецът е единственият наставник, който е побеждавал "орлите" два пъти в техния дом. От самото си влизане в елита Лудогорец е губил едва 8 пъти в Разград в мачовете от Първа лига. Последното шампионатно поражение бе на 4 август 2018 година с 0:1 от Локомотив (Пловдив) на Акрапович. На 2-ри август 2020 година пък "смърфовете" побеждават в "орлите" у дома и за Суперкупата на България. 

В първенството с победи в Разград могат да се похвалят още Стамен Белчев (ЦСКА), Воин Войнов (Локо Пд), Веско Великов (Дунав), Пламен Липенски (Берое), Антони Здравков (Левски), Златомир Загорчич (Литекс) и Стефан Генов (Черно море). Любослав Пенев (ЦСКА), Стойчо Младенов (ЦСКА) и Емил Велев (Славия) са побеждавали на "Хювефарма арена" за Купата на България.

А кое е скритото "шампионско" оръжие на ЦСКА, което вече е носило титла на тима?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички