Георги Дерменджиев преди мачовете с Балкани: Лудогорец е познато име в Европа и всички отбори излизат на 100% срещу тях


Георги Дерменджиев преди мачовете с Балкани: Лудогорец е познато име в Европа и всички отбори излизат на 100% срещу тях
Снимка: БГНЕС

1821 0

Бившият старши треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев не смята, че тимът на Ивайло Петев ще подцени ФК Балкани в мачовете от втория предварителен кръг по пътя към груповата фаза на Шампионска лига.

Опитният специалист заяви в коментар пред "Мач Телеграф", че "орлите" са обигран отбор и не би трябвало да срещнат големи трудности с отстраняването на този тим:

"Всички се надяваме, че Лудогорец ще успее да отстрани Балкани. Направиха добра селекция и вероятно ще има и още нови играчи. Отборът е обигран и срещу Балкани не би трябвало да изпитат големи трудности. Не вярвам да има подценяване от страна на разградчани. В тези мачове няма как да има подценяване, защото всеки отбор излиза за престиж и с ясната представа, че иска да продължи напред в турнира", обясни Дерменджиев и допълни:

"Лудогорец е познато име в Европа и всички отбори излизат на 100% срещу тях. Всеки техен съперник е мотивиран до краен предел срещу тях. При всички положения нивото на футбола в Косово е под нашето тук".

*Лудогорец гостува на Балкани на 11-и юли от 21:45 ч. (българско време), а реваншът в Разград е насрочен за 19-и юли (21:00 часа).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Лудогорец и Балкани си приличат по едно нещо"- треньор, работил у нас, даде прогноза за двубоя!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички