Помощ в Шампионска лига срещу трансфер: Лудогорец продава две от звездите си


Помощ в Шампионска лига срещу трансфер: Лудогорец продава две от звездите си
Снимка: ludogorets.com

8068 0

Лудогорец по всяка вероятност ще продаде две от звездите си и това са Кирил Десподов и Бърнард Текпетей. Двамата наапдатели са основни фигури в състава на Ивайло Петев, но настояват за трансфери още от зимата.

Помощ в Шампионска лига и след това трансфер

Тогава обаче те останаха в състава, а сега започват и новата кампания, въпреки че Десподов бе заявил, че най-вероятно вече е изиграл последния си двубой за "орлите". Те ще помогнат на тима в опита му да достигне до групите на Шампионска лига – това е поставената цел, пише "Тема спорт". В края на трансферния прозорец, който в повечето европейски страни затваря на 1 септември, обаче двамата ще бъдат пуснати да продължат кариерите си в по-големи клубове срещу солидни оферти.

Това лято Лудогорец вече осъществи знакова сделка. Клубът продаде бразилския нападател Игор Тиаго на белгийския Брюж за рекордна сума. Заради трансфера на тарана именно привличането на класен играч за атаката е приоритет пред спортно-техническия щаб на клуба. Наблюдават се обаче и крила.

Варианти за нападението са Луис Палма от гръцкия Арис и Йоанис Питас от кипърския Аполон. До момента разградчани си осигуриха две нови попълнения. Това са германският ляв бек Марсел Хайстер и испанския десен защитник Сон, който бе взет от втородивизионния испански Леванте в петък. Лудогорец вече картотекира състава си за Шампионска лига, като една от новите звезди не е включена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички