От Балкани за гафа срещу Лудогорец: Уж ще завладяваме Европа, а ни правят за смях


От Балкани за гафа срещу Лудогорец: Уж ще завладяваме Европа, а ни правят за смях
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6370 0

Шампионът на Косово - ФК Балкани, изпитва срам от факта, че няколко дни преди първия си европейски мач за сезона - срещу Лудогорец, държи в неведение съперника си къде ще им гостува.

Идният вторник "орлите" ще играят срещу косоварите в първия квалификационен кръг на Шампионска лига, но липсва яснота на кой стадион ще се проведе двубоят. Обявеният от сайта на УЕФА "Фадил Вокри" в Прищина е в окаяно състояние и може да не приеме европейския мач.

"Всяко чудо трае три дни. Тук чудесата непрекъснато се случват. Уж сме страна със спортни стремежи да завладеем Европа, а продължаваме да изненадваме целия континент, като дори не сме готови с минимални условия.

Остават 4 дни до датата на най-големия държавен клубен мач на възможно най-високото ниво като Шампионска лига, а все още не е ясно къде ще се играе този квалификационен двубой.

Вместо да фокусираме цялото внимание на нашите играчи върху футбола, се изправяме пред психологическата тежест на случващото се със съдбата на срещата. Правят ни за смях. Как може това да бъде оправдано?", избухнаха от ръководството на Балкани.

Те се извиниха на феновете, че заради посочения проблем до скоро не бяха пуснали билети за мача с българския шампион. Интересът към него е голям.

А ето каква е програмата на Лудогорец преди, по време на и след гостуването на Балкани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички