Лудогорец обяви програмата си преди, по време и след гостуването на Балкани


Лудогорец обяви програмата си преди, по време и след гостуването на Балкани
Снимка: ludogorets.com

5156 0

Ръководството на Лудогорец обяви, че съставът на Ивайло Петев ще пътува за първата битка срещу отбора на Балкани на 10-и юли, понеделник, с полет от Варна до Прищина.

В същия ден "орлите" ще проведат официална тренировка на местния стадион "Фадел Вокри", а малко преди това старши треньорът им ще даде пресконференция.

*Първият сблъсък между Балкани и Лудогорец от квалификациите за Шампионска лига е на 11-и юли, от 21:45 часа, а реваншът в Разград е насрочен за 19-и юли (21:00 часа).

В сряда, 12-и юли, "зелените" ще се приберат в България с чартър от Прищина до Пловдив и ще останат във втория по големина град у нас до петък, 14-и юли, за когато е насрочен мачът им от първия кръг на Първа лига за сезон 2023/24 срещу Крумовград.

Ето какво гласи цялата публикация на Лудогорец (без редакторска намеса):

"Лудогорец заминава за Косово в понеделник (10 юли) сутринта с полет от Варна до Прищина. Чартърът на дванадесеткратните шампиони излита в 9,30 ч., като футболистите ще бъдат на летището в морската ни столица около 8,15 ч. Същия ден отборът ще проведе официалната си тренировка в 19,30 ч. местно време на стадион "Фадел Вокри".

Половин час по-рано треньорът Ивайло Петев ще даде пресконференция преди мача реванш с ФК Балкани, който е с начален час 20,45 ч. местно време (21,45 ч. българско) на 11 юли.

В сряда сутринта Лудогорец се прибира в България с чартърен полет от Прищина до Пловдив. Очаква се самолетът да кацне около 12,00 ч. Шампионите остават в Пловдив до петък, когато е мачът от първия кръг на efbet Лига срещу ФК Крумовград в Коматево".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Лудогорец картотекира състава за Шампионска лига, нова звезда е аут срещу Балкани!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички