Моуриньо е категоричен: Вече е наясно дали Гарет Бейл ще стартира срещу Лудогорец


Моуриньо е категоричен: Вече е наясно дали Гарет Бейл ще стартира срещу Лудогорец
Снимка: Getty Images/Guliver

1185 0

В четвъртък Лудогорец приема Тотнъм в двубой от третия кръг на груповата фаза в Лига Европа. Срещата е много важна за разградчани, тъй като все още нямат нито една записана точка, а "шпорите" са с 3. Мендижърът на английския тим Жозе Моуриньо коментира формата на Гарет Бейл и дали ще играе срещу българския шампион.

"Той все още няма 90 минути мач от Висшата лига и не може да издържи, така че използваме Лига Европа, за да има ефект от тренировъчния му процес", заяви Моуриньо. Срещата е от 19:55 часа в четвъртък

"Използваме някои мачове във Висшата лига, когато решим да играем с него и, разбира се, нормалната тенденция за него ще бъде да става все по-добър и по-добър. Той ще започне отново в четвъртък [срещу Лудогорец] и дори в мач от Лига Европа, където интензивността е различна от Висшата лига. Няма да играе 90 минути. Ще имам винаги тази грижа с него, докато не почувстваме, че той е готов", допълни португалецът.

Последната среща на Лудогорец бе загубена от австрийския ЛАСК (Линц) в голов трилър - 3:4. Всички голове за българския шампион вкара Елвис Ману. Той си пожела да се разпише и срещу Тотнъм, както и да се покаже с изявите си. "Сега ще имаме два мача срещу Тотнъм и говорим за финалист от Шампионската лига. Предвид резултата им срещу Антверп, англичаните не могат да си позволят да изпускат точки срещу нас. Те ще бъдат пределно мотивирани и това ще направи предизвикателството още по-голямо за нас. И все пак, с нетърпение очаквам този мач. Би било хубаво, ако мога да се разпиша и да се покажа отново. Кой знае какви врати ще се отворят за нас" - сподели Ману пред tribalfootball.

А вече бившият наставник на Лудогорец Павел Върба призна, че тимът не може да се състезава с най-добрите в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички