Фурнаджиев: Най-сигурното нещо в момента изглежда, че Лудогорец ще запази титлата


Фурнаджиев: Най-сигурното нещо в момента изглежда, че Лудогорец ще запази титлата

1332 0

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев коментира какви са перспективите пред българския шампионат, след като и той бе спрян заради пандемията от коронавирус. Според него все още няма как да се знае какво точно ще се случи, но като "най-сигурното нещо в момента изглежда, че Лудогорец ще запази титлата си".

"Крайният вариант е първенството да завърши при сегашното класиране. Има шансове да се възприеме и идеята да се доиграят само последните два кръга от редовния сезон. На този етап е много трудно да се правят каквито и да било прогнози заради извънредното положение в страната", заяв Фурнаджиев пред "България днес".

"Няма как знаем колко време ще бъде необходимо, за да се излезе от тази безпрецедентна криза и отново да се играе футбол. Ситуацията е динамична и ще се решава тогава, когато имаме сигурност. Но най-сигурното нещо в момента изглежда, че Лудогорец ще запази титлата си", допълни още вицепрезидентът на родната футболна централа. Също така се появи информация, че и изборът на нов президент на БФС ще се отложи, като трябваше да е в началото на юни.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама