Фурнаджиев: Най-сигурното нещо в момента изглежда, че Лудогорец ще запази титлата


Фурнаджиев: Най-сигурното нещо в момента изглежда, че Лудогорец ще запази титлата
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2255 0

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев коментира какви са перспективите пред българския шампионат, след като и той бе спрян заради пандемията от коронавирус. Според него все още няма как да се знае какво точно ще се случи, но като "най-сигурното нещо в момента изглежда, че Лудогорец ще запази титлата си".

"Крайният вариант е първенството да завърши при сегашното класиране. Има шансове да се възприеме и идеята да се доиграят само последните два кръга от редовния сезон. На този етап е много трудно да се правят каквито и да било прогнози заради извънредното положение в страната", заяв Фурнаджиев пред "България днес".

"Няма как знаем колко време ще бъде необходимо, за да се излезе от тази безпрецедентна криза и отново да се играе футбол. Ситуацията е динамична и ще се решава тогава, когато имаме сигурност. Но най-сигурното нещо в момента изглежда, че Лудогорец ще запази титлата си", допълни още вицепрезидентът на родната футболна централа. Също така се появи информация, че и изборът на нов президент на БФС ще се отложи, като трябваше да е в началото на юни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички