Изборът на нов шеф на БФС се отлага за края на лятото


Изборът на нов шеф на БФС се отлага за края на лятото
Снимка: БГНЕС

2096 0

Изборът на нов президент на БФС ще бъде отложен за края на лятото, пише "Тема Спорт". След оттеглянето на Борислав Михайлов от шефското място през октомври миналата година централата реши провеждането на конгреса да е на 7 юни. Тази дата обаче е крайно неудобна. Тя се пада между баражите на националния тим за европейското първенство.

Според новата програма на УЕФА България трябва да посрещне Унгария на 4 юни в София. При успех на 9 юни "трикольорите" ще мерят сили за място на финалите срещу победителя от двойката Исландия - Румъния. Така конгресът може да е само два дни преди решителния мач.

По правилник Изпълкомът на БФС може да пренасрочи дата на избора на президент, още повече че в момента в страната има въведено извънредно положение. На практика сега е невъзможно да бъде водена и предизборна кампания, въпреки че все още няма кандидати за шефското място. В момента временно изпълняващ длъжността е Михаил Касабов. А какъв жест към клубовете у нас обмисля БФС вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички