Ексклузивно в SportLIve! Агентът на Неделев: Никой от Ботев Пловдив не ми се е обаждал! През новия сезон ще е основен футболист на Лудогорец


Ексклузивно в SportLIve! Агентът на Неделев: Никой от Ботев Пловдив не ми се е обаждал! През новия сезон ще е основен футболист на Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

7773 0

Тодор Неделев премина от Ботев Пловдив в Лудогорец в края на зимния трансферен прозорец. В края на приключилия шампионат се появиха информации, че 30-годишният халф е пред завръщане под наем при „канарчетата“, тъй като новият треньор пловдивчани Станислав Генчев желае подобен трансфер. Самият 42-годишен специалист обяви, че на този етап няма шансове Неделев да заиграе на стадион „Христо Ботев“.

SportLive.bg реши да попита агента на Тошко – Иван Чворович за ситуацията около клиента му и дали има вариант да премине като преотстъпен в Ботев Пловдив или да премине в друг клуб.

 „Трансферът му в Лудогорец беше скоро. Не съществува такъв вариант за Тошко към момента“, отговори пред SportLive.bg Чворович.

 „Никой не ми се е обаждал. Той си е футболист на Лудогорец. Няма варианти за други отбори. Той отскоро е в Лудогорец. Аз съм сигурен, че през новата календарна година ще бъде основен футболист в отбора“, продължи той, разкривайки, че не е бил търсен от Ботев Пловдив във връзка с евентуално завръщане на Неделев при „жълто-черните“.

Трябваше му малко време. Знаете, че не беше играл продължително време и е нормално. Необходимо му е време и да проведе една хубава подготовка. Всичко ще си дойде на мястото. Българските фенове много добре знаят кой е Тошко Неделев“, завърши Чворович.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Първо в SportLive! Ботев Пловдив напира за ас на Левски

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички