Неделев посочи кое е голямото предимство на Лудогорец пред ЦСКА


Неделев посочи кое е голямото предимство на Лудогорец пред ЦСКА
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3291 0

Футболистът на Лудогорец Тодор Неделев сподели, че е много доволен от домакинското предимство, което ще има неговият отбор срещу ЦСКА. В събота разградчани приемат "червените" в сблъсък за първото място в Първа лига. В момента "орлите" имат точка преднина на върха.

Голямото предимство за Лудогорец

Неделев не пожела да говори много за титлата, тъй като все още има оставащи двубои. "Не искам да говоря за титлата. Има още четири кръга, а знаете кой е следващият ни съперник. Най-важно е да се подготвим на 100% за следващия мач. Ние имаме цел и ще я гоним, но гледаме мач за мач. Видяхте на мача в София, стадионът беше пълен, така че за нас е голям плюс, че сме домакини този път", заяви Неделев за "Домът на футбола".

"Не искам да говоря предварително. Дай боже да се подготвим по най-добрия начин и дано отново спечелим. Ще дръпнем с четири точки, което ни дава голямо предимство за спечелването на титлата. За мен всичко е наред. В отбора има настроение, самочувствие. Когато играеш добре и побеждаваш, не мисля, че не трябва да имаш самочувствие. Обстановката е страхотна и се надявам да бъде такава и след събота" каза още той. Междувременно наставникът на ЦСКА Саша Илич не смята да готви изненади и е готов със стартовия състав.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички