Първо в Sportlive.bg! Два елитни клуба от Турция напират за Тодор Неделев


Първо в Sportlive.bg! Два елитни клуба от Турция напират за Тодор Неделев
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

3999 0

Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев е желан от два клуба от турската Суперлига, научи ексклузивно Sportlive.bg. Пратеници на въпросните отбори са го наблюдавали на живо по време на мача на „канарчетата“ срещу шампиона Лудогорец на базата в Коматево, проведен на 6 май.

Скаутите пристигнаха в Пловдив в компанията на агента на халфа Иван Чворович. „Жълто-черните“ загубиха с 1:2 от „разградските орли“.

На този етап медията ни не успя да разбере кои точно са отборите, които са си харесали Неделев. В близките седмици се очаква развитие по евентуален негов трансфер в Турция. 29-годишният халф има действащ договор с Ботев Пловдив до лятото на 2023 година, като в контракта е налице и опция за удължаването му с още 12 месеца.

„Наистина идваха хора от Турция миналата седмица, за да го гледат срещу Лудогорец. Има интерес, но на този етап все още няма нищо официално. За момента не мога да разкрия повече подробности и за кой отбор става въпрос. Всъщност има голям интерес от два отбора от Турция“, потвърди пред Sportlive.bg агентът на Неделев – Иван Чворович.

Време му е отново да опита късмета си в чужбина. Интересът е реален, чакаме да приключи шампионата и се надяваме да се осъществи негов трансфер. Не  е изключено да дойдат и да го гледат още веднъж“, каза още пред медията ни бившият вратар на Ботев Пловдив, Левски и Лудогорец.

По достоверна информация на Sportlive.bg през лятото на 2020 година Неделев се е разминал с трансфер в гранда Трабзонспор. Трансферът му е изглеждал опечен, защото почти всичко е било договорено, но е пропаднал в последния момент. Наши източници твърдят, че Трабзонспор, който ще е новият шампион на Турция, в момента не е сред кандидатите за подписа на Неделев.

След това и Гьозтепе искаше да го привлече. Там също нещата не се получиха. Към момента медията ни не разполага с информация дали клубът от Измир е сред двата отбора, които напират за Неделев.

А ето как самият Неделев намекна, че е възможно да осъществи трансфер в чужбина през лятото.

АВТОР: ВАРАДИН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички