Анте Шимунджа: Титлата е цел Nº1 за нас! Мачът с Левски е важен, колкото този с Андерлехт


Анте Шимунджа: Титлата е цел Nº1 за нас! Мачът с Левски е важен, колкото този с Андерлехт
Снимка: ludogorets.com

4715 0

Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, заяви категорично, че титлата у нас е цел Nº1 за него и неговите възпитаници. Разградчани взеха измъчена победа срещу Славия в неделя вечер с 2:1 и гол в добавеното време на срещата.

Наставникът на "орлите" сподели, че не е доволен от видяното. Въпреки доброто представяне на неговия тим в Лигата на конференциите и победата в първия кръг от 1/16 финалите на турнира над Андерлехт, специалистът каза, че титлата в Първа лига е приоритет.

"Беше тежък мач. Опонентът беше много амбициран. От наша гледна точка, трябваше да покажем повече. Не съм доволен от начина, по който играхме. Не бяхме на нивото, на което искахме да бъдем. Примирихме се с това, казахме си, че сме имали европейски мачове, но не това са причините", коментира Шимунджа след мача и продължи.

"Играчите трябва да знаят, че шампионатът е най-важното. Срещу всеки опонент трябва да сме на максимално добро ниво. В противен случай, ще имаме проблеми. Ключът за победата днес бе, вярвам, манталитетът ни на победители. Това пролича, особено когато някои от резервите се включиха. Разбира се, радвам се за трите точки.

Промените не са това, което ни повлия. Знаехме какви са липсите ни, така че всички трябваше да тренират. Всеки иска да играе. Има причини за промените на някои постове", допълни още наставникът.

Мачът с Левски или реваншът с Андерлехт - кой е с приоритет? 

"И двата мача са важни. И в двата двубоя, в двата турнира искаме да постигнем победата. Знаем, че не е лесно, но гледаме мач за мач. Следващият е в европейските турнири и ще подходим както трябва. Нужно е да вдигнем нивото си доста. По-късно ще мислим за следващата среща", завърши той.

Ето какво каза след двубоя и треньорът на "белите" Златомир Загорчич

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички