Треньорът на Славия след загубата от Лудогорец: За съжаление, има такива неща във футбола


Треньорът на Славия след загубата от Лудогорец: За съжаление, има такива неща във футбола
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7379 0

Старши треньорът на Славия - Златомир Загорчич, заяви, че е доволен от играта на своя отбор срещу Лудогорец, но констатира със съжаление, че играчите му не са успели да запазят равенството и да си тръгнат с точка от "Хювефарма Арена":

"Лудогорец успя да си вкара гол повече от нас. Мога да съм доволен от целия мач, как го изиграхме. Горе-долу това, което сме тренирали през седмицата. Не успяхме да запазим резултата, след като изравнихме. За съжаление, има такива неща във футбола, днес играхме с много млади играчи. Вече мислим да другите мачове", обясни Загорчич след последния съдийски сигнал.

"Всеки мач излизаме за победа, днес също се опитахме да го направим, но не се получи. Доволен съм от всички, не само от Чунг До, футболът е колективен спорт. Той е много добър футболист. Доволен съм и от другите малки, които днес влязоха като резерви".

"Имаме 25 човека, във футбола винаги има контузии и картони. Искам всеки един играч да има самочувствие когато излиза на терена и да го прави по най-добиря начин. Със сигурност двубоят с Хебър ще е труден. Ще се подготвим да изиграем здрав мач срещу Хебър и да вземем победата", завърши коментара си наставникът на Славия, цитиран от "Dsport".

*В следващия кръг "белите" са домакини на Хебър Пазарджик (26 февруари), а Лудогорец гостува на Левски (28 февруари). 

Четете последните новини от българския футбол в SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички