Владо Стоянов за Судува: На този етап вече няма случайни съперници


Владо Стоянов за Судува: На този етап вече няма случайни съперници

903 0

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов заяви, че разградчани трябва да са концентрирани в срещата срещу Судува и да не подценяват мача, тъй като на този етап от турнира няма случайни отбори. Стражът е контузен от доста време и все още се възстановява.

"Добре съм. Върви лека-полека. Може да се каже, че съм добре. Супер приятно ми е, когато усещам подкрепа. Искам да изкажа благодарността си към ръководството на Лудогорец и вече бившия ни треньор Георги Дерменджиев. Не е приятно за никой спортист, когато е контузен, но гледам напред. Чувам се с моите колеги, опитвам се да им дам подкрепа духом. Такъв е пътят на спортиста".

"Судува, както чета, може би изглежда най-лекият съперник. Но щом са стигнали до този етап от надпреварата, не трябва да бъдат подценявани. Смятам, че ще успеем да вземем това, за което излизаме, и ще се справим", заяви Стоянов пред "Дарик".

Относно треньорската смяна и Димитър Димитров - Херо: "Ръководството на клуба ги преценява тези неща. Аз съм футболист, не съм в ръководството. През годините са правени такива смени, най-важното е това да донесе позитиви. Димитър Димитров е един от най-добрите треньори в България, натрупа и международен опит. Смятам, че ще се справи".

"Прогнози? Не искам да давам. Все още нямам усещане за мача на Лудогорец. Срещу Апоел бях казал 3:0, така както тръгна, беше 3:0, затова пък мачът завърши различно. За националния отбор - надявам се на точица срещу Франция и да победим Швеция", завърши Владо Стоянов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички