4 причини защо Лудогорец пак уцели с трансфера на Форстър


4 причини защо Лудогорец пак уцели с трансфера на Форстър
Снимка: Оф. сайт на Заря (Луганск)

18221 0

Бразилският защитник Рафаел Форстър е подписал предварителен договор с Лудогорец. Новината не подлежи на съмнение, след като бе оповестена от ръководството на украинския Заря.

И по всичко личи, че и този път разградчани не са взели лошо трансферно решение. Защитникът има много положителни страни, заради което мнозина в Украйна съжаляват, че той вече няма да играе в първенството им.

Публикуваме 4 такива причини, заети от сайта "Depo Сектор".

1. Форстър е с достатъчен опит в европейско първенство. В последния сезон той стана лидер на Заря и с играта си доказа, че не взима напразно заплатата си. Той играе силно и срещу лидерите в Украйна.

2. Защитникът има опит и в евротурнирите. През миналия сезон той се представи добре в мачовете в Лига Европа срещу силни съперници като Манчестър Юнайтед, Фенербахче и Фейенорд.

3. Бразилецът струва евтино, тъй като договорът му с украинския клуб изтича след 4 месеца. Той вече изрази желание да напусне, заради което клубът едва ли ще иска много пари за него.

4. Рафаел Форстър бие дузпи доста успешно и притежава стоманени нерви на терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички