В Разград правят всичко възможно да вдигнат Дяков за визитата на Левски


В Разград правят всичко възможно да вдигнат Дяков за визитата на Левски
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1187 0

Лекарският щаб на Лудогорец прави всичко възможно да вдигне капитана на тима Светослав Дяков за сблъсъка с Левски, пише "Тема Спорт". Мачът на "Герена" е в неделя (10 март) от 17:30 часа. Бившият национал претърпя лека хирургическа интервенция на възпален менискус преди десетина дни. Разградчани се надяват, че той ще е готов и ще може да вземе участие в дербито.

Очаква се Дяков да започне пълноценни тренировки от четвъртък и да попадне в групата за двубоя. В средата на терена треньорът Антони Здравков разполага още с Абел Анисе, Лукас Саша, Яцек Горалски и Серкан Юсеин.

Интересното е, че в последния си мач с Ботев (Враца) Сухия извади от групата Горалкски и Вандерсон. Решението му бе изненадващо, а след мача той обяви, че е негово и че така е преценил. Очаква се все пак Вандерсон и Горалски да се върнат сред 18-те за двубоя на "Герена".

Срещу врачани Лудогорец записа първа пролетна победа след трите издънки преди това с Верея (0:0), Ботев Пд (1:1) и Черно море (0:1). А какво е близкото бъдеще на Антони Здравков в отбора - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички