Лудогорец няма готов вариант за заместник на Антони Здравков


Лудогорец няма готов вариант за заместник на Антони Здравков
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3896 0

Лудогорец започна доста колебливо новия дял от шампионата и след три двубоя все още няма победа. Това веднага породи спекулации, че Антони Здравков съвсем скоро може да бъде заменен на поста. Ръководството на Лудогорец обаче няма готов вариант за негов заместник и затова той продължава да е начело на тима въпреки трите издънки на старта.

Зелените записаха две равенства с Верея (0:0) и Ботев Пд (1:1) и загуба от Черно море (0:1). Орлите играят безобразно слабо и са вкарали само един гол в трите срещи. Наскоро за наследник на Сухия се завъртя името именно на наставника на варненци Илиан Илиев, но засега той остава на "Тича", пише "Тема спорт".

Сред обсъжданите е бил и Станимир Стоилов, който също няма как да поеме Лудогорец. Заговори се и за доскорошния треньор на Левски Славиша Стоянович. Интересното е, че вчера той бе у нас и изгледа на живо дербито между сините и ЦСКА на "Васил Левски". След загубата от Черно море изпълнителният директор Ангел Петричев увери, че Здравков остава. Това е така, защото просто клубът няма готов вариант както от България, така и от чужбина.

Междувременно има спекулации, че Антони Здравко може да бъде заменен на треьорския пост, кои са фавортит за негови заместници - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички