Стоев хвърли вината върху съдийството за равенството на Лудогорец с Левски


Стоев хвърли вината върху съдийството за равенството на Лудогорец с Левски
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

4044 0

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев прехвърли вината за равенството с Левски върху съдийството на Николай Йорданов. Мачът на „Лудогорец арена” приключи с три червени картона – два за домакините и един за гостите от София.

"Може би направихме грешка, че тръгнахме да играем по-бързо, с повече пасове в дълбочина. С човек повече контролираш топката, повече са хоризонталните пасове. С тези хоризонтални пасове идва и дълбочината на атаката. Ние това го посбъркахме. И миналия мач, и този мач. Съдията се яви някакъв фактор. Според мен нямаше никакъв фаул при изравнителния гол на Левски. Ще гледам, така е видял човека", коментира Стойчо Стоев.

"Лошото е, че за мача с Ботев окомплектоването на отбора става много трудно. За мен нямаше фаул, може да бъркам, но това ,което видях, така ми се видя, че няма никакъв фаул. В първия момент дори помислих, че е фаул за нас. На какво да го отдавам решението на съдията? Той така е решил, така е свирил. В такива моменти емоциите надделяват. Беше много важно да вземем този мач, поведохме, изгониха им състезател. Ако бяхме вкарали, щеше да е друг", допълни още Стоев. 

А какво заяви наставникът на "сините" - Георги Тодоров, след двубоя и от кое е доволен - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички