Стоев: Очаква ни труден мач с Левски, не трябва да си мислим, че сме шампиони


Стоев: Очаква ни труден мач с Левски, не трябва да си мислим, че сме шампиони
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1726 0

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев говори пред клубната телевизия преди домакинския мач с Левски от XXXIV кръг на Първа лига. Срещата е в събота от 18 часа на "Лудогорец Арена", а наставникът на разградчани очаква тежък двубой за неговия тим.

"Отборът е в добро състояние. Футболистите тренират нормално. Здрави са. Това е най-важното. Труден мач ще е. В последните два двубоя Левски показва добра игра. Няма да е леко, тъй като се срещат два отбора, които искат да победят. В Лудогорец има достатъчно футболисти, които могат да заместят адекватно Вандерсон. Така, че да не се отрази неговата липса", заяви той. 

Стоев сподели, че ще е грешка, ако отборът му излезе с нагласа, че излиза срещу удобен съперник предвид факта, че от три двубоя има три победи. "Ако излезем с такава нагласа към мача, ще страдаме. Очакването, че ще е лесен мач е измамно. Това, че си победил в предните срещи не значи нищо. Всеки двубой е различен по стойност. Играе се в различно време. В никакъв случай няма да подценим сблъсъка. Отборите в България трудно ще се изненадаме, тъй като се познаваме доста добре. Вярвам, че моят отбор ще подходи отговорно към мача, за да се представим на ниво.

"Трудно ми е да прогнозирам колко решаващ ще бъде резултатът. Всеки мач до края на първенството ще е от изключително значение за нашия отбор. Сега сме фокусирани към Левски. Надявам се, че ще излезем с чест от двубоя.  Нормално е да смятат така, защото имаме преднина, а до края на първенството остават малко мачове. Но според мен не е точно така. Оставащите срещи до края не са леки и в тях аз не бих подходил с презумцията, че сме шампиони. Тепърва предстои да станем", завърши Стоев. 

А какво заяви наставникът на "сините" - Георги Тодоров, преди двубоя с Лудогорец - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички