Наставникът на Левски: Можеше да вземем и три точки, в трудните моменти бяхме по-солидни


Наставникът на Левски: Можеше да вземем и три точки, в трудните моменти бяхме по-солидни
Снимка: Официален сайт на Левски

2978 0

Временният треньор на Левски Георги Тодоров изрази съжалението си от факта, че „сините” не спечелиха трите точки при визитата си в Разград на Лудогорец. Двата тима завършиха 1:1 в дербито на 34-ия кръг.

"Разбира се, че съм доволен от спечелената точка. Футболистите се раздадоха докрай и можеше да вземем и три точки. Не искам да коментирам спорните ситуации, съдията е бил близко. Въпросът е, че показваме характер, което ме радва. Макар с човек по-малко, успяхме да стоим равностойно, дори успяхме да изравним на Лудогорец”, заяви Тодоров относно изгонването на Деян Иванов в началото на втората част.

"Няма как Живко Миланов сам да реши да бие фаула, той е добър изпълнител на статични положения. Предимството беше, че отборът на Лудогорец играеше под напрежение и търсеше задължителна победа. Не ги пречупихме, но в трудните моменти бяхме по-солидни и взехме точка. Комплексни са причините за състезателите, които бяха оставени извън състава и групата. Трябва да играят в оставащите важни мачове и да ги запазя”, продължи той.

"Станислав Костов игра почти цяло полувреме. Иван Горанов има травма в глезена, но за ЦСКА ще е готов. Доволен съм от младите ни играчи и съжалявам, че не успях да използвам Еркебулан Сейдахмет. Мисля, че има много добри качества и исках да влезе да играе днес, но след изгонването на Деян Иванов нещата се промениха. Много качествен футболист е и се надявам следващите мачове да покаже класата си за нас". 

А защо според Стойчо Стоев неговият тим не победи Левски и върху кого хвърли вината - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички