Стойчо Стоев: Опитът си оказа влиянието


Стойчо Стоев: Опитът си оказа влиянието
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

6412 0

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира нулевото реми между неговия тим и ЦСКА на "Българска армия". По този начин "зелените" запазиха аванса си от три точки на върха три кръга преди края на Първа лига.

"Може да се окаже, че този резултат е добър, защото запазихме преднината си от три точки. До някъде е добър. Имахме ситуации, те също имаха. Мисля обаче, че критерият трябваше да бъде еднакъв и случаят с Марселиньо бе абсолютна дузпа. Такива ситуации по някой път променят мача. Свършило е сега, излишно е да се коментира.

Здрав мач, и двата отбора оценяваха важността на мача. Имаше доста сблъсъци без да се нарушава по някакъв начин феърплейя. Имаше и доста хубав футбол, но някои положения трябваше да изиграем по-добре.

Преломният момент бе изпуснатата дузпа. Тогава момчетата се успокоиха. Заиграха не лошо. Започнахме повече да владеем топката, да създадем ситуации, които можехме да реализираме. Второто полувреме ни бе по-спокойно, но опитът си оказва влияние.

Имаме преднина, но не можем да кажем, че сме шампиони. Ще подходим правилно, надявам се, към следващите срещи и просто не трябва да подценяваме съперника", заяви Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички