Потвърди ли Домусчиев кой ще е треньор на Лудогорец през следващия сезон?


Потвърди ли Домусчиев кой ще е треньор на Лудогорец през следващия сезон?
Снимка: БГНЕС

3877 0

Въпреки спекулациите че през лятото Лудогорец може да има нов треньор, а и несполуките на моменти от страна на Стойчо Стоев, собственикът на "орлите" Кирил Домусчиев индиректно потвърди, че опитният специалист ще остане начело на шампиона и през следващия сезон.

Той коментира ситуацията около клуба, като подчерта, че вина за слабите резултати не може да се търси в треньора, тъй като не е имал думата нито около новите през последните трансферни прозорци, нито относно подготовката на отбора за сезона.

"Стоев пое риска да се захване с отбора в тази мини криза, в която беше изпаднал. Не е работил по селекцията, не е правил подготовката и няма за какво да го съдим. Лятото ще работи по всички тези въпроси и ще може сам да си направи отбора", сподели босът на разградчани.

"Видно е, че отборът редува силни и слаби мачове, видно е, че отборът е застарял и неслучайно статистиката показва, че сме в топ 10 на отборите с най-висока средна възраст в Европа. Затова очаквам младите в отбора, като Серкан Юсеин например, да застъпят. Ясно е, че отборът има нужда от освежаване, но ще търсим на първо място класата", допълни Домусчиев. Междувременно стана ясно, че лятната селекция в Лудогорец може да стартира с привличането на хърватски национал (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички