Шеф в Лудогорец: Дерменджиев ще се справи в Левски


Шеф в Лудогорец: Дерменджиев ще се справи в Левски
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1473 0

Новият силен човек в Лудогорец Георги Караманджуков сподели своите впечатления от лагера на тима в Турция, както и дали "орлите" ще привличат нови играчи, и дали ще се разделят с някои от настоящите.

"Аз съм казал, че Лудогорец има достатъчно добри футболисти, няма да правим селекция на всяка цена. Ако вземем хората, които сме гледали и сме харесали, ще ги привлечем, ако не, това ще бъде отборът, с който Лудогорец ще започне пролетта. Просто хората, които треньорите ги искаха, успяхме да ги привлечем. Това, че са българи, не е нещо тенденциозно, просто на постовете, на които искахме, това бяха подходящите хора", сподели той пред "Дарик", коментирайки и привличането на Серкен Юсеин и Пламен Илиев.

Относно възможността Георги Терзиев да заиграе в Левски, отговори: "Засега от всички, които са тук, са състезатели на Лудогорец. И да има напускащи, засега всички тук са футболисти на Лудогорец". Караманджуков засипа с похвали и новия треньор на Левски Георги Дерменджиев: "Един човек, който засега е най-успешният треньор в България с двете участия в Шампионска лига, с първите победи. С много опит, мисля, че ще се справи". 

А какви са целите пред разградчани: "Първо трябва да станем шампиони, естествено, че с някои неща в клуба закъсняхме, сега трябва да ги направим в едно. Първо да спечелим титлата, после ще мислим за изданието, с новите правила на УЕФА, вече групите на Шампионска лига става много по-трудно, намалиха бройките, минаваме през повече кръгове. Става много трудно, но не и невъзможно". 

Същевременно стана ясно, че шампионите проявяват интерес към нападател на стойност минимум 2,5 милиона евро. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички