Херо: Промените в Левски са правилни


Херо: Промените в Левски са правилни
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1621 0

Треньорът на Иртиш Димитър Димитров - Херо коментира информациите, че може да поеме пост в бившия си клуб Левски. Той сподели, че в момента се назначават правилните хора на "Герена", които ще помогнат на клуба 

"Не обръщам внимание на спекулации. Несериозно е това, което си пише. Имам договор за още две години и няма как да го прекъсна. Надявам се с правилните хора в ръководството на Левски сега да намерят правилния изход, за да може да изведат Левски там, където заслужава. Убеден съм, че това нещо ще стане, но според мен трябва време. Няма да стане толкова бързо", коментира пред Канал 3 Димитър Димитров.

"Няма да правя реклама на Павката Колев. Достатъчно добре го познавам, ние сме приятели с него. Убеден съм в неговите качества и възможности. Гошо (б.р. Георги Дерменджиев) също го познавам добре, работили сме заедно. Той има качества и възможност, а той го е доказал разбира се през годините. Няма какво да им правя реклама. Във футбола нещата не стават веднага с магическа пръчка. Трябва време и търпение от феновете на Левски. Феновете на Левски доста са изстрадали през тези 10 години, така че ще имат още малко търпение да видят отбора си в друга светлина", допълни бившият наставник на "сините". 

А кой може да се стане новият главен скаут на тима, след раздялата с Кирил Вангелов - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички